• +30 210 4082760
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εταιρεία

Η Inoxmetal ξεκίνησε την εισαγωγική και εμπορική της δραστηριότητα στο χώρο του ανοξείδωτου χάλυβα το 2001 παρακολουθώντας την αγορά και τις εξελίξεις στον τομέα αυτό πολύ στενά έχοντας μια δυναμική πολιτική με πρωταρχικό σκοπό τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.
Σήμερα έχοντας κερδίσει ένα σημαντικό μέρος της Ελληνικής αγοράς και της Κύπρου συνεχίζει με κύριο στόχο τη γρήγορη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της βιομηχανίας, του ναυπηγείου, του μηχανουργείου, των ανοξείδωτων κατασκευών με κορυφαίας ποιότητας ανοξείδωτα υλικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δώσει μικρότερο βάρος στην λιανική πώληση, κατορθώνοντας να έχει ικανοποιημένο και τον ερασιτέχνη.

Για την ΙΝΟΧΜΕΤΑL
Γαλάνης Κώστας
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Web Traffic

  • Επισκέπτες:
  • Συνολικά 266154

Επικοινωνία

INOXMETAL - Κ.ΓΑΛΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 35Α
ΑΠΟΘΗΚΕΣ: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 44,ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18545

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφ. Κέντρο: +30 210 4082760
Fax: +30 210 4082788

© 2024 Inoxmetal. All Rights Reserved.