• +30 210 4082760
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλωσήρθατε στην Inoxmetal

Η εταιρία μας κατάφερε να γίνει στο πέρασμα του χρόνου συνώνυμο της ποιότητας και της γρήγορης εξυπηρέτησης γνωρίζοντας πως να αφήνει ικανοποιημένους πελάτες και να δημιουργεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης.
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και την πιο δύσκολη απαίτησή σας όσον αφορά τον ανοξείδωτο χάλυβα, αφού βρίσκεται σε online επαφή με κάποια από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια.
Σε κάθε επαφή σας με την Inoxmetal θα μπορείτε να μάθετε και να εξυπηρετηθείτε άμεσα για διαθεσιμότητες ετοιμοπαράδοτων υλικών ή πολύ σύντομες παραδόσεις από το εξωτερικό σε υλικά που εμπύπτουν σε κάποιες ιδιαίτερες προδιαγραφές,διαπιστώνοντας το άψογο SERVICE της εταιρείας μας.

Υπηρεσίες Inoxmetal

Προϊόντα Inoxmetal

Web Traffic

  • Επισκέπτες:
  • Συνολικά 266153

Επικοινωνία

INOXMETAL - Κ.ΓΑΛΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 35Α
ΑΠΟΘΗΚΕΣ: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 44,ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18545

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφ. Κέντρο: +30 210 4082760
Fax: +30 210 4082788

© 2024 Inoxmetal. All Rights Reserved.